اخبار روز, اخبار کارگاه های مهارت زندگی, اخبار مشق شب, کارگاه مهارتی, کارگاه‌های مهارتی

فواید بغل کردن | 10 مزیت در آغوش کشیدن یکدیگر

 آیا از مزایای در آغوش کشیدن  یا در آغوش گرفته شدن اطلاعی دارید ؟ امروز بغل شده اید یا یکی از عزیزانتان را در آغوش کشیده اید؟

شاید این سوال عجیب به نظر برسد ، اما لازم است بدانید که در آغوش کشیدن می تواند تقریباً به اندازه  سایر عادت های مفید شما مانند ورزش ، مراقبه و موارد دیگر برای بدن و سلامتی شما مفید باشد.

مفید بودن آغوش کشیدن برای سلامت قلب و عروق

در آغوش گرفتن منظم ممکن است برای قلب شما مفید باشد ، به ویژه هنگامی که می خواهید فشار خون خود را در شرایط استرس زا کنترل کنید. در یک مطالعه در ژورنال Behavioral Medicine  از گروهی از افراد خواسته شد که قبل از انجام یک سخنرانی در مقابل جمع که برای اکثر افراد استرس آور است همسر خود را به مدت 20 ثانیه در آغوش بگیرند و در مقابل گروه دیگری قرار داشتند که تنها قبل از انجام سخنرانی به استراحت پرداختند و هیچ ارتباط فیزیکی نداشتند.

نتیجه آزمایش بدین شرح بود که  افرادی که قبل از سخنرانی تماس جسمی برقرار کرده بودند نسبت به افرادی که هیچ تماسی نداشته اند فشار خون پایین و ضربان قلب کمتری داشتند.

مطابق با تحقیقات medicinenet در آغوش گرفتن با کاهش احساس تنهایی و کاهش استرس، احساس شادی در فرد ایجاد کند.

بر اساس این تحقیقات، در آغوش گرفتن ممکن است با کاهش احساس تنهایی و اثرات مضر جسمی استرس، احساس شادی در فرد ایجاد کند. در آغوش گرفتن می تواند با کمک به بدن و مغز و تقویت این هورمون های احساس خوب، حالات منفی را تغییر دهد

بغل کردن باعث ایجاد پیوند در همه روابط ما می شود.

به گفته ایلن روهوی ، متخصص مغز و اعصاب ، بغل کردن باعث ایجاد نزدیکی بین افراد می شود. بر طبق تحقیقات دانشمندان تصور می شود تغییرات فیزیولوژیکی همراه با لمس انسان وجود دارد که مربوط به تبادل انرژی به شکل الکترون می‌باشد.

عمل آغوش همچنین اکسی توسین ذخیره شده در غده هیپوفیز را آزاد می‌کند ، که اغلب به عنوان” هورمون عشق “شناخته می‌شود زیرا به ما کمک می کند تا با نوزادان خود ارتباط برقرار کنیم.

این احساس عشق ، آشنایی و معاشرت به دلیل ترشح همین هورمون است و سبب می‌شود  فرزندان ، والدین و دوستانمان را در آغوش بگیریم.

مطالعات نشان داده است كه نوزادان تازه متولد شده كه مرتباً نگهداری نمی‌شوند ، در مراحل بعدی رشد و نمو با مشكل روبرو می‌شوند و نوزادانی كه از طرف مراقبان خود تماس محبت آمیز بیشتری می‌یابند، پاسخ مغزی بهتری دارند.

و این فقط نوزادان نیستند که به این لمس و در آغوش کشیده شدن اشتیاق دارند: روانشناسان بر این باورند که وقتی سطح اکسی توسین کم می‌شود تمام روابط انسان در هر سن و موقعیتی را تحت تاثیر قرار مخرب می‌دهد.

در آغوش گرفتن می تواند روابط عاشقانه را بهبود بخشد.

اکسی توسین ، هورمون اصلی آزاد شده در هنگام ارگاسم ، نیز از طریق در آغوش کشیدن آزاد می‌شود. اکسی توسین که به عنوان “هورمون نوازش” نیز شناخته می‌شود.

محققان در آغوش گرفتن و لمس فیزیکی را از مهمترین عناصر سازنده یک اتصال قوی در یک رابطه عاشقانه و زناشویی بیان نموده اند .

در بین زوجین ، لمس جسمی با احساس امنیت بیشتری در رابطه همراه است و به ویژه ، بغل کردن با رضایت از رابطه ارتباط مستقیم دارد.ترشح اکسی توسین باعث می‌شود که افراد بیشتر مورد حمایت شریک زندگی خود قرار گیرند.

بغل کردن می‌تواند استرس را کاهش دهد.

بهتر است افراد پس از یک روز طولانی و خسته کننده یکی از عزیزان خود را در آغوش بگیرند و تاثیرات شگفت انگیز آن را در قالب کند شدن ضربان قلب و آرام شدن مغز مشاهده نمایند.

محققان بر این باورند که بغل کردن سیستم عصبی پاراسمپاتیک را بهبود می‌بخشد و سبب تولید  هورمون‌های  اکسی توسین و سروتونین می‌شود که باعث ایجاد احساس امنیت و اعتماد به نفس می‌گردد.

برخی تحقیقات حتی نشان داده‌اند که بغل کردن می‌تواند ترشح کورتیزول  را در پاسخ به موقعیت‌های استرس زا کاهش دهد.

بغل کردن سبب بهبود وضعیت روانی افراد می‌شود

بسیاری از مطالعات نشان می‌دهد آغوش می‌تواند به حداقل رساندن احساسات منفی کمک کرده و از باعث شود که فرد از وضعیت  روانی مثبت تری برخوردار باشد.

یک مطالعه در سال 2015 نشان داد افرادی که دچار پریشانی می‌شوند و از طرف همسر خود در آغوش کشیده می‌شوند احساس حمایت و استحکام روانی بیشتری می‌کنند.

لمس کردن می‌تواند احساسات را انتقال دهد.

هرگز قدرت ارتباط غیر کلامی را دست کم نگیرید. افراد می‌توانند اطلاعات زیادی را فقط از طریق لمس فیزیکی ، خصوصاً لمس محبت آمیز مانند بغل کردن منتقل کنند.

یک مطالعه در مجله Emotion نشان داد که حتی غریبه ها می‌توانند احساساتی مانند خوشبختی ، غم ، عصبانیت ، ترس ، انزجار ، قدردانی و همدردی را فقط از طریق تماس ساده دستها انتقال دهند .

در آغوش گرفتن می‌تواند اختلاف بین زن و شوهر را کاهش دهد

اگر درگیری با همسرتان تمرکز شما را کاهش داده است و روحیه خود را از دست داده‌اید بهتر است نتیجه این تحقیق را مورد توجه قرار دهید . یک مطالعه در سال 2018 نشان داد که در آغوش گرفتن می‌تواند سبب کاهش دعوای بین زوجین شود.

محققان بیش از 400 فرد بزرگسال را مورد بررسی قرار دادند و در مورد اینکه چند بار همسر خود را در آغوش می‌کشند، چند بار با هم دعوا می‌کنند و هر روز وضعیت احساسی آنها چگونه است تحت نظر قرار گرفتند.

محققان دریافتند که، برای زوج‌هایی که در همان روز دعوا  کردن ، یکدیگر را در آغوش می‌گرفتند ، دعوا تأثیر منفی کمتری بر روحیه آنها در آن روز و روز بعد داشت. به عبارت دیگر ،در آغوش گرفتن باعث کاهش اثرات منفی درگیری می‌شود و به زوجین اجازه می‌دهد در مقابل دعوا و اختلاف نظر مثبت بمانند. برخی تحقیقات حتی حاکی از آن است که افرادی که بیشتر دیگران را بغل می‌کنند در حل تعارض و اختلافات بهتر عمل می‌کنند.

بغل کردن سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود

تحقیقات دانشمندان نشان داده است که در آغوش گرفتن کافی می‌تواند از سرماخوردگی افراد جلوگیری کند.

مطالعه‌ای که در سال 2014 در مجله Psychological Science منتشر شد ، 404 فرد بزرگسال سالم را در معرض یک ویروس شایع ایجاد سرماخوردگی قرار داد و نشان داد کسانی که بیشتر دیگران را در آغوش کشیده بودند ، کمتر مریض می‌شوند و در صورت بروز بیماری علائم آن‌ها کمتر است.

محققان بر این باورند که بغل کردن می‌تواند باعث افزایش سطح سلول های ایمنی ، لنفوسیت ها ، ایمونوگلوبولین‌ها و سایر سلول های تقویت کننده سیستم ایمنی شود.”

در آغوش کشیدن سبب کاهش احساس درد در بیماری‌های مزمن می‌شود

در آغوش  کشیدن نه تنها می‌تواند به شما کمک کند تا از  بیماری هایی نظیر خارش گلو یا آبریزش بینی جلوگیری کنید ، بلکه برخی مطالعات نشان می‌دهد که  این کار از نظر جسمی برای افرادی که دارای برخی بیماری‌های مزمن هستند نیز مفید است.

تحقیقات نشان داده است که بهبود عمل در آغوش کشیدن علاوه بر کاهش فشار خون و خستگی ، به بیماران سرطانی کمک می‌کند تا درد کمتری را احساس کنند.

در مطالعه دیگر مزایای مشابهی را در افراد مبتلا به سندرم فیبرومیالژیا یافت که پس از درمان‌های لمسی مانند بغل کردن،  کاهش درد و افزایش کیفیت زندگی را تجربه کردند.

بغل کردن سبب احساس جوانی می‌شود

اگر می‌خواهید کار جدیدی به برنامه ضد پیری خود اضافه کنید ، محققان پیشنهاد می‌کنند به جای کرم دور چشم جدید در آغوش کشیدن را در نظر بگیرید محققان بیان نموده‌اند که بغل کردن می‌تواند به دلیل تأثیر بر هورمون‌های احساس خوب، ضد پیری باشد.

افزیش تولید برخی از هورمون‌ها هنگام بغل کردن – به ویژه اکسی توسین و سروتونین – می‌تواند فرد را به خواب بهتر و انتخاب‌های سالم تر در کل زندگی سوق دهد ، که می‌تواند علائم پیری را کاهش دهد. با در نظر گرفتن  تمام این مزایای  معجزه آسا که تنها با بغل کردن نصیب ما می‌شود لازم است بیشتر از قبل به این موضوع اهمیت داده و جهت بهبود مشکلات جسمی و روحی از آن استفاده نماییم. 

همه چیز درباره اولین آغوش

آغوش اول به معنای در آغوش گرفتن پدر برای اولین بار نیست! بلکه تجربه بغل کردن عاشقانه کسی است که دوستش دارید.

از آنجایی که اولین عشق زندگی یک تجربه ناب است، اولین آغوش عشق شما می‌تواند تجربه‌ای ناب و فراموش نشدنی باشد. اما چگونه این کار را انجام دهیم؟

  • لازم نیست برای تجربه اولین آغوش عجله کنید.

  • شما باید به حریم خصوصی یکدیگر احترام بگذارید.

  • از نظر احساسی نزدیک شوید و سپس انجام دهید.

  • خوشبو و تمیز باشید.

  • اولین آغوش نباید خیلی طولانی باشد.

دلیل بغل کردن چیست؟

بغل کردن حرکتی عاطفی است که ریشه در قدمت انسان و فرهنگی او دارد. از نظر روانشناسی، فواید در آغوش گرفتن کم نیست، زیرا هم در بعد روانی و هم در بعد عاطفی افراد تاثیر زیادی دارد.

مهم ترین فواید بغل کردن چیست؟

کاهش استرس، افزایش ایمنی بدن و حفاظت در بربر بیماری‌ها، تقویت سلامت قلب، کاهش ترس، شادتر کردن، برقراری ارتباط بهتر با دیگران.

بعد از اینکه کسی که دوستش دارید را در آغوش می‌گیرید چه اتفاقی برای بدن شما می‌افتد؟

وقتی کسی را در آغوش می‌گیرید، هورمون اکسی توسین (هورمون شادی) ترشح می‌شود، این حالت با روابط اجتماعی مرتبط است.

اکسی توسین چیست؟

اکسی توسین یک ماده شیمیایی در بدن ما است که با افزایش سطح آن بیشتر ترشح می‌شود. این هورمون تأثیر زیادی بر زنان دارد. اکسی توسین فشار خون و هورمون استرس نائورفینفرین را کاهش می‌دهد.

آیا بغل کردن در درمان افسردگی موثر است؟

همان‌طور که بغل کردن باعث خواب بهتر و کاهش استرس می‌شود، در درمان حال بد و روزهایی که احساس ناراحتی دارید می‌تواند موثر باشد.

 

زمان دقیق طول بغل کردن

چه آغوش کوتاه یا یک آغوش استخوان خردکننده خرسی، کمتر کسی می‌تواند آرامش در آغوش گرفتن عزیزان را انکار کند.

به گزارش گاردین، کارشناسان، معتقدند در آغوش گرفتن مجموعه‌ای از فواید جسمی و روانی به همراه دارد. انسان‌ها تنها موجودی نیستند که عزیزان خود را در آغوش می‌گیرند. گونه‌های مختلفی از میمون‌ها نیز این رفتار را در مقابل هم نوعان خود انجام می‌دهند. پروفسور رابین دانبار، روانشناس تکاملی در دانشگاه آکسفورد و نویسنده کتاب «مغز اجتماعی» می‌گوید: روش اصلی پیوند اجتماعی برای ایجاد روابط از طریق لمس فیزیکی است.

آنچه پشت فواید علمی در آغوش گرفتن است، تحریک یک سیستم عصبی بسیار پیچیده در پوست است که به، در آغوش گرفته شدن و نوازش پاسخ می‌دهد، باعث ترشح هورمون اندورفین در مغز و در نتیجه احساس آرامش و خوشحالی می‌شود. در حالی که ترشح اندورفین به ایجاد و حفظ روابطی صمیمی کمک می‌کند، مزایای در آغوش گرفتن به سایر زمینه‌های سلامتی و تندرستی نیز گسترش می‌یابد.

اکثر افراد می‌دانند که در آغوش گرفته شدن احساس خوبی دارد، اما کمتر کسی به فواید این حس دلنشین فکر می‌کند. آغوش می‌تواند بر پاسخ‌های ایمنی بدن تأثیر بگذارد. در یک مطالعه، محققان دانشگاه کارنگی ملون در ایالات متحده ارتباطی بین دفعات به آغوش کشیدن افراد و توانایی آنها در مبارزه با سرماخوردگی پیدا کردند.

کسانی که در ۱۴ روز قبل از قرار گرفتن در معرض ویروس سرماخوردگی معمولی در آغوش گرفته می‌شوند، در مقایسه با افرادی که در آغوش گرفته نمی‌شوند، کمتر احتمال مبتلا شدن دارند و حتی در صورت ابتلا نیز علائم کمتری را تجربه می‌کنند.

مطالعه دیگری نشان داد زنانی که همسران خود را قبل از یک تجربه استرس‌زا در آغوش می‌گیرند، استرس بیولوژیکی کمتری را تجربه می‌کنند. به طور کلی در آغوش گرفتن عزیزان برای مدیریت اضطراب یا کاهش سطح استرس افراد بسیار مفید است. هورمون‌هایی که در تعدیل این اثرات نقش دارند، می‌توانند در عرض چند دقیقه آزاد شوند، بنابراین ۳ دقیقه برای بهره‌مندی از مزایای در آغوش گرفتن عالی است.

جالب اینجاست که در آغوش گرفتن انواع مختلفی دارد که هر کدام تأثیرات متفاوتی بر فرد می‌گذارند. روانشناسان از رایج‌ترین نوع در آغوش گرفتن به عنوان آغوش سریع یاد می‌کنند. مدت زمان در آغوش گرفتن بسیار مهم است. اگرچه طول در آغوش گرفتن بستگی به ترجیحات فردی اشخاص دارد، اما محققان دانشگاه بریستول طول مدت در آغوش گرفتن و تأثیرات آن را نیز مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داده است اگر طول مدت در آغوش گرفتن خیلی کوتاه باشد ممکن است افراد مزایا و احساسات خوب آن را تجربه نکنند. در مقابل، آغوش‌های بیش از حد طولانی نیز باعث معذب شدن افراد می‌شود.

در نتیجه بررسی‌ها، محققان آغوش‌های پنج تا ۱۰ ثانیه‌ای را پیشنهاد کردند. هنگامی که احساس ناراحتی می‌کنید یا اخبار وحشتناکی دریافت کرده‌اید، در آغوش گرفته شدن باعث آرامش و حمایت عاطفی شود. انواع دیگر در آغوش گرفتن که تأثیرات مختلفی بر فرد خواهند گذاشت در شرایط‌های استرس‌زا یا جشن گرفتن است. افرادی که در زمینه‌های ورزشی یا سیاست فعالیت می‌کنند نیز انواع در آغوش گرفتن متفاوتی دارند.

برای مثال تحقیقات نشان می‌دهد بازیکنانی که یکدیگر را در آغوش می‌کشند درصد موفقیت بیشتری در طول فصل خواهند داشت. ورزش برای این بازیکنان بیشتر از یک شغل و نوعی پیوند اجتماعی با تیمی منسجم است. در مقابل، در آغوش گرفتن در محیط‌های حرفه‌ای می‌تواند احساسی ناخوشایند به همراه داشته باشد. بنابراین، جای تعجب نیست وقتی سیاستمداران این کار را انجام می‌دهند اغلب معذب به نظر می‌رسند.

حالا می‌دانیم در آغوش گرفتن شخصی عزیز پیش از یک رویداد استرس‌زا می‌تواند به کاهش احساسات منفی کمک کند، اما اگر کسی را برای در آغوش گرفتن نداشته باشید چه؟ خوشبختانه، تحقیقات نشان می‌دهد که قرار دادن دستان بر روی قلب یا شکم یا نوازش پوست بازو‌های خود نیز تأثیر مشابهی به همراه دارد. هنگامی که دانشمندان دانشگاه گوته در آلمان تأثیر این حرکات خودآرامبخش را با آغوش گرفته شدن مقایسه کردند، دریافتند که هر دو گروه در واکنش به موقعیت‌های استرس‌زا مقادیر کمتری از هورمون استرس کورتیزول ترشح می‌کنند.

کارگاه_مهارتی

#کارگاه _مهارت _زندگی

لامت _و _روان

#خود_آگاهی

#توسعه _فردی

#خانواده

#اهمیت خانواده

#خانواده سالم

#مشاور_خانواده

#جوان

#استعداد

#نوجوان

#خانواده

#امنیت _جامعه

#تفکر انتقادی

#محیط_کار_سمی

#کنترل_خشم

#اضطراب

#تقویت_حافظه

#مشق_شب

#انتشارات_مشق_شب

#تاب آوری

#فراموشی

#قدر_دانی

#احترام

#احترام_به_دیگران

#مهارت_های_برتر

#ذهن_آگاهی

#مدیتیشن

#افسردگی

#سفر

#اولیا_و_مربیان

#مدرسه
#ارتباط_موثر_والدین_و_مربیان

#تاثیر_سفر سلامت روان

#خشم

#ترس

#آرامش

#مثبت_گرایی

#روانشناسی_زرد

#احترام_به خود

#ارتباط_موثر

#همسایه

#خود_کم_بینی

#آداب_همسایه_داری

#آداب_گفت_و_گو

#ADHD

#اختلال_بیش_فعالی

#نسل_Z

#نسل_زد

#کتاب

# رونمایی_ کتاب

#نویسنده

#ناشر

#انتشارات

#انتشارات_ مشق_ شب

#فروش_ کتاب

#معرفی_کتاب

#چاپ _کتاب

#رضا هوشمند

# روزنگار مشق شب:


#روزنگار  #تقویم  #تقویم مشق شب  #رویدادتاریخی  #رویدادمذهبی     #رویدادملی   #ولادت   #وفات

13.

 #روز _بیمه

        #روز _درست_ کردن_یک_ هدیه

                                          #روز_ بغل_ کردن

                                                            #روز _افراد _ناتوان

بازگشت بە لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 8 = پانزده