اخبار کارگاه های مهارت زندگی, اخبار مشق شب, کارگاه مهارتی, کارگاه‌های مهارتی

روش‌های مقابله با شکست در زندگی و رشد مهارت تاب آوری در زندگی

 

روش‌های مقابله با شکست در زندگی و رشد مهارت تاب آوری در زندگی

فرا گرفتن روش‌های مقابله با شکست در زندگی به شما کمک می‌کند تا بتوانید بهداشت روان خود را حفظ کرده و با توانایی بیشتری با چالش های زندگی مواجه شوید.

روش‌های سالم برای کنار آمدن با شکست

خواه از ارتقا در دفتر محروم شوید یا صلاحیت ماراتن را ندارید شکست احساس بدی ایجاد می‌کند. بسیاری از افراد برای جلوگیری از شکست، تمام تلاش خود را می کنند تا مجبور نشوند احساسات دردناکی را احساس کنند.

دلایل زیادی وجود دارد که باعث می شود احساس شکست کنید برخی از عواملی که ممکن است نقش داشته باشند عبارتند از:

  • احساس ناامیدی
  • اضطراب
  • افسردگی
  • احساس درماندگی
  • فقدان روابط حمایتی
  • عزت نفس پایین
  • مقایسه با دیگران
  • خودپنداره ضعیف
  • گفتگوی منفی با خود
  • انتظارات غیرواقعی

اگر دیدید که فکر می کنید “من یک شکست خورده هستم” مهم است که بدانید چیزهایی وجود دارد که می توانید انجام دهید تا احساس بهتری داشته باشید. دانستن چگونگی مقابله با شکست به روشی سالم مقداری از ترس را از بین می برد و این ممکن است درد را کاهش دهد بنابراین می‌توانید بهتر از گذشته برگشت کنید.

احساسات خود را در آغوش بگیرید

شکست با احساسات مختلفی همراه است: خجالت، اضطراب، عصبانیت، اندوه و شرم این احساسات ناخوشایند است و بسیاری از افراد برای فرار از احساس ناراحتی عاطفی هر کاری از دستشان برمی آید انجام می‌دهند.

یک مطالعه در سال 2017 که در Journal of Behavioral منتشر شده است می‌گوید پس از شکست نباید سعی کنید احساس بدی داشته باشید محققان دریافتند که تفکر در مورد احساسات خود و نه خود شکست بسیار مفید است.

اجازه دادن به خودتان برای احساس بد انگیزه است این می‌تواند به شما کمک کند بیشتر تلاش کنید تا راه حل های بهتری پیدا کنید تا دفعه بعد پیشرفت کنید.

 

بنابراین جلو بروید و احساسات خود را در آغوش بگیرید احساس خود را بپذیرید و اجازه دهید کمی احساس بدی کنید وقتی به خود اجازه می‌دهید احساسات خود را تجربه کنید برچسب خوب به کارتان بزنید به عنوان مثال ممکن است فکر کنید “من ناامید شده ام” یا “من ناراحتم که نتیجه نگرفتم”.

تلاش های ناسالم برای کاهش درد را بشناسید

ممکن است وسوسه شوید و بگویید: “من به هر حال آن کار را نمی‌خواستم” اما به حداقل رساندن درد شما آن را برطرف نخواهد کرد. حواس پرتی از طریق خوردن غذا و … فقط باعث تسکین موقتی شما می‌شوند.

راه های ناسالم را که سعی می‌کنید از درد در زندگی خود جلوگیری کنید یا آن را به حداقل برسانید تشخیص دهید روی آوردن به مکانیزم های مقابله ای که بیشتر از سود به شما آسیب می رساند فقط وضعیت شما را بدتر می کند.

مهارت های مقابله سالم را تمرین کنید

تماس با دوست، تمرین تنفس عمیق، استحمام، پیاده روی یا بازی با حیوان خانگی فقط چند نمونه از روش های سالم برای مقابله با درد است هر مهارت مقابله‌ای برای همه مفید نیست بنابراین مهم است که پیدا کنید چه چیزی برای شما مفید است.

اگر در هنگام استرس با عادت های بد دست و پنجه نرم می‌کنید مانند سیگار کشیدن یا خوردن غذای بی ارزش لیستی از مهارت‌های مقابله سالم تهیه کنید و آن را در مکانی برجسته آویزان کنید. سپس از لیست خود برای یادآوری راهکارهای سالم تری که می‌توانید در هنگام احساس بدی به آنها متوسل شوید استفاده کنید.

اعتقادات غیر منطقی درباره شکست را تصدیق کنید

شما ممکن است در دوره ای از زندگی خود باورهای غیر منطقی درباره شکست داشته باشید شاید فکر کنید شکست به این معنی است که شما بد هستید یا هرگز موفق نخواهید شد یا شاید فکر می‌کنید در صورت عدم موفقیت هیچ کس شما را دوست نخواهد داشت.

این نوع باورها نادرست است و می‌تواند شما را از انجام کارهایی که ممکن است موفق باشید باز دارد برای شناسایی باورهای غیر منطقی که ممکن است بر احساسات و رفتار شما تأثیر بگذارد نکته‌ای بیان کنید.

در مورد شکست افکار واقع بینانه بسازید

یک بررسی در سال 2016 که در 46 روانشناسی بالینی بررسی شده بود و واکنشهای مربوط به شکست را بررسی می‌کرد نشان داد که “سبک اسنادی مثبت تر” یک عامل قوی در چگونگی مقاومت افراد در برابر پریشانی عاطفی ناشی از شکست است.

به عبارت دیگر دیدن شکست به عنوان نتیجه یک چیز خاص و خارجی به جای چیزی درونی.

 

وقتی فکر کردید که شما یک علت ناامیدانه هستید یا اینکه دیگر تلاش برای استفاده ندارید افکار خود را دوباره تنظیم کنید افکار واقع بینانه‌تری درباره شکست به خود یادآوری کنید:

  • شکست نشانه این است که من خودم را به چالش می کشم تا کار سختی انجام دهم
  • من می‌توانم شکست را تحمل کنم
  • من می‌توانم از شکست‌هایم درس بگیرم
  • برای جلوگیری از افکار منفی یا تقویت خود برای تقویت بازگشت به عقب باید یک عبارت یا تأیید را تکرار کنید

یک سطح مسئولیت مناسب را بپذیرید

پذیرش یک سطح دقیق مسئولیت در برابر شکست خود مهم است مصرف بیش از حد ممکن است باعث شود شما بی دلیل خود را سرزنش کنید از طرف دیگر مقصر دانستن افراد دیگر یا شرایط ناگوار عدم موفقیت شما را از آموختن آن باز می‌دارد.

روش‌های مقابله با شکست در زندگی

وقتی به شکست خود فکر می‌کنید به دنبال توضیحات باشید نه بهانه. دلایل عدم موفقیت خود را شناسایی کنید و تصدیق کنید کاری که می‌توانید دفعه دیگر متفاوت انجام دهید.

درباره شکست‌های معروف تحقیق کنید

از توماس ادیسون تا والت دیزنی شکست‌های معروف کم نیست مدتی را صرف تحقیق درباره افراد مشهوری کنید که شکست خورده‌اند احتمالاً خواهید دید که آنها در طول مسیر بارها این کار را انجام داده‌اند. بسیاری از افراد موفق به طور مرتب شکست می‌خورند بازیگران برای نقش ها طرد می‌شوند، ورزشکاران از تیم اخراج می‌شوند و صاحبان مشاغل برای معاملات رد می‌شوند.

مطالعه کنید که آنها چه کاری انجام داده‌اند تا دوباره به زندگی برگردند. شما ممکن است مهارت‌هایی را بیاموزید که می‌تواند به شما در زندگی خود کمک کند می‌تواند مفید باشد که ببینید شکست چیزی است که همه با آن سر و کار دارند.

از خود بپرسید چه چیزهایی می‌توانید یاد بگیرید

اگر به یادگیری علاقه مند باشید شکست می‌تواند یک معلم عالی برای شما باشد، اشتباه کردی؟ آیا شما یک سری اشتباه مرتکب شدید؟

به کاری فکر کنید که دفعه بعد می‌توانید متفاوت انجام دهید سپس اطمینان حاصل خواهید کرد که شکست شما به یک درس زندگی تبدیل شده است که به شما کمک می‌کند چیزی یاد بگیرید.

به جای دیدن یک شکست به عنوان باری که شما را اذیت می‌کند به آن به عنوان نردبانی به سوی اهداف خود نگاه کنید.

برنامه‌ای برای حرکت به جلو ایجاد کنید

هنگامی که اشتباهات خود را شناسایی کردید و در جایی که می‌توانید از آنها یاد بگیرید آماده خواهید بود تا برای حرکت به جلو برنامه ریزی کنید. به یاد داشته باشید که پرداختن به مشکلات و یا تکرار اشتباهات باعث می‌شود که شما گیر بیافتید. دیگر فکر نکنید “من یک شکست خورده هستم” و فکر خود را متمرکز کنید “من قادر به تلاش دوباره هستم”.

با یادگیری‌های جدید خود، به این فکر کنید که دفعه بعد متفاوت کار خواهید کرد طرحی را ایجاد کنید که به شما کمک کند اطلاعات به دست آمده را عملی کنید.

با ترس از شکست روبرو شوید

اگر بیشتر زندگی خود را صرف اجتناب از شکست کرده اید ممکن است واقعاً ترسناک باشد که سرانجام اتفاق بیافتد با این حال مواجهه با ترس می تواند کلید کاهش ناراحتی باشد.

بیرون رفتن از منطقه راحتی خود را تمرین کنید

کارهایی انجام دهید که ممکن است شما را پس بزند یا کارهای جدیدی را امتحان کنید که ممکن است شکست بخورید با گذشت زمان خواهید فهمید که شکست در حدی نیست که تصور می‌کنید این به شما کمک می‌کند یاد بگیرید که با ترس از شکست روبرو شوید به نحوی که بتواند مثمر ثمر باشد و به شما در رسیدن به اهداف کمک کند.

#آداب و معاشرت

#ارتباط موثر

#مهارت زندگی

#مهارت ارتباطی

#کارگاه‌های مهارتی

#توسعه فردی

#ارتباط فردی

#کارگاه مهارتی

#آداب گفت و گو

#رضا هوشمند

بازگشت بە لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نُه + 4 =